• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

artikelen van kenzo

(292 artikelen)

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Het Japanse kledingmerk Kenzo met de opvallende tijger

In 1970 is het merk Kenzo opgericht door Kenzo Takada, een designer uit Japan. Het merk is sindsdien gevestigd in Parijs, maar het heeft door de jaren heen verkooppunten gekregen over de hele wereld. Takada studeerde aan de modeacademie en moest in het begin hard werken om zijn plekje te veroveren in de harde modewereld. Veel mensen kennen het merk Kenzo doordat het iets kenmerkends heeft. De Tiger sweater/trui kent vrijwel iedereen wel en ook het Tiger shirt is niet meer weg te denken.

Het merk groeide en groeide

Door de jaren heen is het merk steeds groter geworden. In het begin produceerde het merk met name kleding, maar vandaag de dag kunt u ook onder andere schoenen, parfums en tassen van Kenzo kopen. De afgelopen 45 jaar heeft het diverse lijnen ontworpen, waaronder Kenzo Jungle, Kenzo Bed-and-Bath en Kenzo Maison. Kenzo richt zich zowel op dames- als mannenkleding, dus iedereen kan er zijn slag slaan.

De kenmerken van Kenzo

Het is heel duidelijk te zien waar Kenzo zijn inspiratie vandaan haalt. De kledingstukken worden gekenmerkt door Parijse streetwear, digitale kunst en de skate cultuur. Zoals gezegd is de Tiger sweater immens populair en dat is dan ook een vast kledingstuk in het assortiment van Kenzo. De tijger komt ook terug op schoenen en is zeker een item dat u in uw kledingkast moet hebben. Wanneer u eenmaal een product van Kenzo gezien heeft, zult u voortaan heel snel het merk kenmerken, aangezien het zo'n kenmerkende stijl heeft. De kleding van Kenzo is behoorlijk casual, met de wijdvallende truien, stoere sneakers en modieuze zwemshorts.

Het assortiment van Kenzo

De producten van Kenzo worden omschreven als jong, modieus en fris. Met name onder de jongeren is het een zeer populair en een veel gedragen merk. Het assortiment is zeer uitgebreid en loopt van zwemshorts tot een shirt en van tassen tot een trui. Qua kleur heeft u ook eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u gaan voor een blauwe trui, een rood t-shirt of een groene zwembroek. Natuurlijk kunt u ook gewoon voor een neutrale kleur gaan.