artikelen van Vero Moda

( artikelen)

Sorteren op:  

Jurken, jassen, tops en jeans bij Vero Moda

Vero Moda is een fashion label uit Denemarken dat erg populair is onder jonge vrouwen in de hele wereld. Vanaf het begin van haar bestaan maakte Vero Moda naam voor zichzelf door internationale topmodellen te gebruiken in hun campagnes. Door de jaren heen zijn Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss en Gisele Bündchen doorslaggevend geweest in het creëren van het profiel van Vero Moda. Op die manier heeft het zich een stevige positie op de modemarkt verworven. De collecties focussen op 4 kledinglijnen en 1 lingerielijn die ieder de kern van de huidige mode proberen te vangen. Vero Moda kenmerkt zich door goede kwaliteit voor een lage prijs.

Vier verschillende kledinglijnen

Vero Moda heeft vier verschillende kledinglijnen. De eerste is een lijn speciaal voor jeans. De spijkerbroeken kenmerken zich door een jong en trendy uiterlijk. De tweede lijn heet Very. Deze lijn vertaalt de laatste trends van de catwalk naar de winkel? Het gaat dus om de meest actuele modetrends. De derde lijn, Basic geheten, voorziet u van de basis elementen voor uw garderobe. U moet denken aan tanktops, singlets, blouses et cetera. Kortom: alles wat niet direct aan mode onderhevig is. Als laatste lijn heeft Vero Moda haar gelijknamige hoofdcollectie: hippe jassen, tops en jeans voor een voordelige prijs.

Betaalbare mode voor de jonge, zelfstandige vrouw

De zelfstandige, jonge vrouw met gevoel voor mode vindt haar weg al jaren naar de collecties van Vero Moda. Of ze nu voor een korte jurk in Ombre Blue komt of voor een lange jurk - een Jersey-jurk - in navy blauw, elk item voldoet aan het kenmerk van Vero Moda; Jong, eigentijds en betaalbaar. Zonder veel geld uit te geven kom je altijd goed uit de verf bij dit Deense merk. Doordat de items snel vernieuwd worden, is het ook elke keer leuk om langs de rekken te lopen. Deze grote omloopsnelheid brengt wel een klein minpuntje met zich. In een enkel geval kan het zijn dat een artikel in de webshop inmiddels al niet meer beschikbaar is of al vervangen voor een nieuw model. Dit is helaas niet te voorkomen, en heel ernstig is het ook niet. De collecties van Vero Moda zijn dermate groot dat er vast wel een vervangend item gescoord kan worden.