• Kleding
  • Schoenen

Laarzen van Vans

Actieve filter:
Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk1 actief
Prijs

Helaas geen producten gevonden

Welke laars past het beste bij jou

Wie kunnen niet zonder en gebruiken het dagelijks.... Laarzen! Er zijn ontelbare laarzen in verschillende soorten kleuren, maten en designs. Stylelounge heeft een ontzettend breed aanbod aan laarzen. En nee mensen... niet alleen laarzen tijdens de regen seizoenen.

Laarzen zijn gemaakt om onze voeten te beschermen, maar voor wie erg mode bewust is wil meer dan dat. Dit is ook zeker mogelijk, want er zijn verschillende soorten laarzen op de markt. Elke laars kan gecombineert worden met andere jeans, T- shirts, overhemden en jurken. Hierdoor kun jezelf jou eigen look samenstellen. Voor wie een zakelijke look wilt kies voor een zwarte nette laars. De laars kan gecombineert worden met een twee- driedelig pak of verschillende overhemden. Beide componenten zorgen voor een zakelijke look. Voor wie liever een casual look wilt, kan kiezen voor laarzen in verschillende kleuren zoals rood, wit, grijs, blauw, zwart en nog veel meer. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de kleur van jou veters te bepalen.

Een mode trend is momenteel een stoffen laars.... de UGGS!. Deze schoen is geheel gemaakt van kunststof. Echter, zijn leren laarzen ook erg populair. De leren laars wordt vaak gedragen tijdens de winter, want die draagt meer warmte af dan andere schoenen. Ook wordt de leren laars tijdens andere jaargetijden gedragen, omdat ze zeer comfortabel zijn en niet snel slijten. De leren laars raakt ook niet snel uit de mode en is al jarenlang favoriet voor mannen en vrouwen. De leren laarzen zijn ook meestal waterdicht. Dat is dus perfect als je er op uit wilt tijdens de regen of juist ergens bent en het begint te regenen.

Ben jij liever sportief dan zakelijk gekleed

Als jij er sportief uit wilt zien of gewoon vaak outdoor activiteiten onderneemt, dan kun je ook kiezen voor een sportieve laarzen. De sportieve laarzen zijn meer een stevige schoen en ideaal voor buiten activiteiten. De schoen is namelijk heel stevig en waterdicht. De laarzen zijn schoenen die niet als vroeger kleurloos en saai. Hedendaags vind je laarzen met verschillende kleuren en designs. Er zijn schoenen met een veter sluiting of een ritssluiting. Ook is hier een combinatie van te vinden, waarbij een schoen zowel veters als ritsen heeft.

Combineer jou laarzen met een van de verschillende soorten jeans uit het assortiment van Stylelounge. Zij hebben een breed aanbod aan jeans en dit is allemaal te combineren met een van de vele schoenen.