artikelen van Tom Tailor

( artikelen)

Sorteren op:  
Actieve filter:  

Tom Tailor: goede jeans, shirts en schoenen voor een redelijke prijs

Tom Tailor Denim is een merk dat al enige jaren bekendheid geniet in Nederland. Het maakt al jarenlang deel uit van het straatbeeld en staat bekend om goede kleding voor een redelijke prijs. Het van oudsher Duitse bedrijf heeft een collectie dat kan worden onderverdeeld in 3 categorieën.

Kerncolletie

De kerncollectie bestaat uit de zogenaamde smart-casual kleding voor een publiek tussen de 20 en 40 jaar oud. Wat wordt met deze term bedoeld? Heel algemeen gesproken hebben we het dan over een zwarte, nette spijkerbroek in combinatie met een chique blouse en alles wat daar bij in de buurt komt. Casual met een klein chique randje zou je kunnen zeggen. Met een ruime keuze aan overhemden en blazers als gevolg.

Trendy denim

Bij de trendy Denim collectie ligt de nadruk op een publiek van tussen de 15 en 25 jaar. Het is opgebouwd rond spijkerbroeken en -jasjes, maar omvat veel meer dan dat. Bomberjacks, shirts en sneakers geven de collectie een jeugdig en avontuurlijk elan. De items uit deze collectie zijn zonder uitzondering casual van aard. U kunt rekenen op een vriendelijk geprijsd aanbod.

Polo collectie

De Polo collectie die in de markt is gezet als een premium collectie met sportieve en speelse elementen, uitgevoerd in high-end stoffen. Het werpt meer dan de andere twee collecties een lonkende blik op de wat meer gearriveerde klant. De prijs van de verschillende mode-items loopt behoorlijk uiteen. Er zijn duurdere en goedkopere polo's verkrijgbaar. Hier is bewust voor gekozen door Tom Tailor, dat zich niet tot een bepaalde doelgroep wil beperken.

Doorloopsnelheid

De doorloopsnelheid van de collectie van Tom Tailor is behoorlijk hoog. Met name de Denim collectie wordt maar liefst 12 keer per jaar ververst en aangevuld. Dit kan betekenen dat in een enkel geval artikelen al vervangen zijn door nieuwere items, of dat kleur, maat of gewenste pasvorm niet meer beschikbaar zijn.

Veelzijdig merk

In zijn geheel kan Tom Tailor worden gezien als een een veelzijdig merk voor een brede doelgroep. Zowel jonge modeliefhebbers als de wat oudere, meer klassiek georiënteerde klanten kunnen bij het merk terecht voor een trui, jas, shirt, poloshirt of blouse. Tom Tailor tref je zowel op het schoolplein van een middelbare school als op een boottocht voor ondernemers aan.