artikelen van Superdry

( artikelen)

Sorteren op:  

De uitgesproken stijl van Superdry jas, jeans en jurk

Superdry is een wereldwijd kledingmerk dat Amerikaanse vintage combineert met een Japanse grafische stijl. Het is heel duidelijk een merk voor streetwear waarmee u boven de grijze middelmaat uitstijgt. Celebs als David Beckham, Poppy Delevigne en Kendall Jenner zijn slechts een paar van de namen die zich regelmatig in een jas, parka, of sweater van Superdry laten zien. Het Britse merk timmert stevig aan de weg de laatste jaren.

Uitgesproken kleuren met opvallende elementen

Van de kleding van Superdry gaat een zekere frisheid uit. Op het eerste oog is het merk van een geheel andere orde dan concurrerende merken. Durf, lef, originaliteit en smaak maken Superdry een merk om van te houden of om van af te keren. Er is ook een hoop variatie te bespeuren in deze kledinglijn. Het biedt zowel stoere vesten met een landelijke print aan als knalroze sweaters of quasi-onschuldige witte bloesjes. Het merk is dus uitermate geschikt als u van afwisseling houdt en niet bang bent voor een experiment op zijn tijd. Superdry heeft zoveel in huis dat u alleen binnen het merk voor vele verschillende gelegenheden gekleed kan gaan.

Casual fashion voor jonge mannen en vrouwen

Een sweater van superdry, gecombineerd met een jeans uit de collectie spreekt zowel jonge mannen als vrouwen aan. Het spannende is dat de designs iets onbestemd hebben. De graphics kunnen uit Japan afkomstig zijn maar net zo goed een andere oorsprong hebben. De teksten die op sommige items aan te treffen zijn, hebben vaak bewuste een betekenisloze strekking. Hierdoor ontstaat een tijdloze, niet plaatsgebonden uitstraling. Het merk valt bovendien op door de vele sportieve items die het in haar collectie heeft. Met name vrouwen vullen hun garderobe graag met de softe hoodies met college print, sweat pants, ruige rugbyshirts en lekkere longsleeve sweaters. Het element dat doet denken aan sport laat zich heel goed af-stylen met accessoires en schoenen van hetzelfde merk.

Beschikbaarheid van dit vernieuwende merk

De casual cool collecties van Superdry kenmerken zich door vernieuwingsdrang. Soms is het zelfs zo dat webshops met moeite de doorloopsnelheid bij kunnen benen. In een enkel geval kunt u teleurgesteld worden wanneer u jeans, een jas, een jurk of een parka van het merk in een bepaalde kleur of pasvorm hebt gekozen, maar net te laat bent en de beschikbaarheid mist. Al is dat natuurlijk ook een beetje de sport voor fashion hunters.