• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Schoenen van Skechers, mooi, licht en veerkrachtig

Kleurrijke sneakers

Sneakers van Skechers bestaan al meer dan twintig jaar en ze zijn nog net zo leuk en verrassend als toen. Door hun mooie en originele ontwerp zijn deze schoenen direct herkenbaar, daar is het bekende logo met de S niet eens voor nodig. Ook de kleuren vallen op want deze zijn altijd uitgesproken. Zelfs de witte, zwarte of grijze Skechers hebben altijd details in andere kleuren. Dat maakt ze uniek.

Heerlijke instappers

Een andere vernieuwing die op grote schaal is ingevoerd door dit merk, is die van de instappers. Die bestonden wel maar niet als modieuze schoen. Veel mensen kunnen niet meer zonder hun Skechers instappers, die heerlijk lopen en net zo goed om de voet blijven zitten als een veterschoen. Dat komt doordat de pasvorm perfect is.

Sportieve sandaal

Van de sportieve schoen naar de sportieve sandaal is niet zo'n grote stap en Skechers heeft deze dan ook met succes genomen. Ook de sandalen hebben die combinatie van comfort en trendy uitstraling. Ze zijn namelijk elegant van ontwerp en daarmee het bewijs dat stijl en sportiviteit heel goed samengaan. Dat ze bij Skechers goede designers hebben, is ook te zien. Er wordt veel gewerkt met riempjes en ceintuurtjes en de profielzolen hebben een mooie vorm. Daardoor zijn ze zowel sportief als ook verfijnd.

Comfortabele sleehakken

Van de sandalen met een profielzool was het vervolgens een kleine stap naar sandalen met sleehakken, waarmee de modebewuste vrouw graag haar zomerse outfit compleet maakt. Ondanks dat ze een wat hogere hak hebben zijn deze sleehakken comfortabel. Ze geven goede steun aan de voet en lopen heerlijk. Dat is dan ook het kenmerk van echte Skechers, het gaat om comfort en om de uitstraling. Opvallend zijn ook hier de aparte ontwerpen. Skechers gaat altijd weer een stapje verder om van sneakers en andere schoenen echte toppers te maken.