• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Luxueuze producten, zoals polo en parfums, van Ralph Lauren

Ralph Lauren, bekend van 'de polo met het paardje', is een Amerikaans modebedrijf en opgericht door Ralph Lauren. In 1967 begon de Amerikaan met het ontwerpen van dassen nadat hij als schoenen- en dassenverkoper geïnspireerd werd zijn eigen lijn te creëren. In 1968 volgde als snel zijn eerste mannenlijn dat eveneens resulteerde in een collectie voor vrouwen in 1971. Het polopaardje, evenals de term zelf, gaf zijn kleding een 'hoogwaardige status', daar waar deze sport sinds jaar en dag met luxe en een rijk leven geassocieerd zou worden. Deze 'stijl' wilde Ralph Lauren graag vertalen naar textiel. Inmiddels richt het bedrijf zich niet meer enkel op kleding; interieurspullen, meubilair en diverse verfkleuren zijn hedendaags onderdeel geworden van zijn uiterst brede collectie.

De producten

Naast 'chique' kledingstukken richt Ralph Lauren zich eveneens op producten als tassen, parfums en teenslippers. De bekende polo is vervaardigd uit honderd procent katoen en heeft een slanke pasvorm; hierbij sluit het model zich goed aan het lichaam aan. Voor andere figuurtypen is dit model shirt eveneens in andere pasvormen beschikbaar. Op de linkerborstzijde bevindt zich het kenmerkende 'polopaardje'. De tassen, voorzien van 'LRL'-letters, worden gemaakt met hoogwaardig leer waarbij de voering uit polyester bestaat. Aan de bovenzijde bevinden zich twee hengsels waarmee het model makkelijk gedragen kan worden. Aan de binnenzijde bevinden zich meerdere vakken om spullen praktisch in te kunnen delen. De teenslippers, gemaakt van leer, beschikken over een leren binnen- en een rubberen buitenzool. De bandjes van dit type schoeisel hebben een gouden kleur en lopen, mede, rond de enkel voor stabiliteit. Op de voorzijde bevindt zich het 'LRL'-signatuur. De teenslippers hebben een zomerse en 'casual chique' uitstraling. Het parfum kent verschillende geurtypen waaronder fruit, bloemig en 'frisheid'. Zo bestaat de 'fruitige versie' uit ingrediënten als 'cranberry' en 'tonka' en beschikt de bloemige versie over elementen als 'wilde cherry' en 'paarse amber'. De inhoud van de parfum betreft honderd milliliter.

Maat en beschikbaarheid

Met enige regelmaat, of tijdens de seizoensveranderingen, worden 'oude producten' vervangen door nieuwe exemplaren. Het is hierdoor mogelijk dat uw gewenste product ineens niet meer beschikbaar is. Tijdens het productieproces kunnen kledingmaten beïnvloed raken en invloed hebben op uw huidige maat. Het wordt U aangeraden om, te allen tijde, de maat en beschikbaarheid van de desbetreffende producten te controleren om, zodoende, teleurstellingen te voorkomen.

De doelgroep

Naast volwassenen richt Ralph Lauren zich eveneens op kinderen en hanteert prijzen die passen binnen het hogere segment. De producten worden vervaardigd uit hoge kwaliteitsstoffen en hebben, over het algemeen, een 'chique' en 'stadse' uitstraling. Hecht U waarde aan een 'chique' uitstraling en betaalt u graag 'een beetje meer' voor kwaliteit? Dan vormen de producten van Ralph Lauren, zoals de bekende polo en het parfum, waardevolle aankopen.