artikelen van Nike

( artikelen)

Sorteren op:  

Nike inspireert en zet u aan om te sporten

Innovatieve pasvormen en modieuze creaties

Nike, het merk met ’s werelds bekendste logo, ontwerpt modieuze sportkleding voor atleten wereldwijd. Ze hebben onder meer collecties voor basketbal, voetbal, hardlopen, fitness en yoga. Sinds de oprichting van het merk in 1962 streven ze ernaar om zichzelf te verbeteren. Het merk staat voor innovatie met veel aandacht voor design. Comfort en prestatie staan daarbij voorop. Ze streven ernaar om de beste pasvormen te ontwikkelen en met vernieuwende creaties voor de dag te komen. Specialisten experimenteren dagelijks met nieuwe materialen in het Nike lab. De stoffen en zolen zijn tegenwoordig ultralicht. Nike producten zijn oerdegelijk en gaan jarenlang mee. Hun frisse kleuren en verrassende combinaties brengen kleur op straat. Dankzij technologische knowhow en aandacht voor design, tillen ze vele sporten naar een hoger niveau.

Het begon met de Air Max

Hun geloofwaardigheid hebben ze te danken aan de vele sponsorcontracten met toppers uit de sportwereld. Ze veroverden de harten van het grote publiek toen Michael Jordan voor het eerst in Air Jordans verscheen, de iconische basketbalschoenen. De sneaker met een ingebouwd luchtkussen ontketende een ware revolutie in de wereld van de sportkleding. Iedereen wilde die schoenen met een ingebouwde schokdemper. Dat vertaalde zich in het succes van de Air Max.

Sportkleding met een missie

Naast schoenen ontwerpt Nike ook leggings, broeken, t-shirts en sport-bh’s. Nike is niet zomaar een sportmerk, Nike vertegenwoordigt een lifestyle. Hun reclamecampagnes inspireren atleten wereldwijd. Slogans als ‘just do it’ staan in ons collectief geheugen gegrift. Met hun enthousiasme en passie doet Nike dromen. Hun positieve boodschappen motiveren u om te sporten. Naast het tal van lucratieve samenwerkingen met topsporters, strikten ze ook al heel wat beroemdheden voor hun campagnes. Artiesten en fashionista’s laten zich ook graag opmerken in Nike’s. Zo zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend streetwear merk. Hele generaties voelen zich aangetrokken tot de sportieve lifestyle van Nike. Nike sneakers zijn vandaag een waar fashion item geworden.

Een uitgebreid aanbod voor iedereen

De collecties op deze website worden zorgvuldig uitgekozen en regelmatig aangevuld. De producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het kan zijn dat een product niet meer beschikbaar is in een bepaalde kleur of in uw maat. Er worden echter dagelijks nieuwe producten aan het aanbod toegevoegd.