• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

New Balance: sneakers en sportkleding voor running en wandelen

New Balance is een Amerikaans merk dat sneakers en sportkleding produceert. Het is al een oud bedrijf, opgericht in 1906, en is gevestigd in Boston. Het merk heeft veel kennis in huis op het gebied van training en sport in het algemeen. Toch is het bedrijf begonnen met het verkopen van schoeisel aan politie-agenten en restaurantmedewerkers. Later zijn de schoenen ook in gebruik genomen door professionele atleten, vaak op dagelijkse basis.

Comfort en stijl gecombineerd

Andere sportfabrikanten zagen al meteen brood in de sneaker als modeartikel. Bij New Balance kwam dit wat later. Het heeft zich in eerste instantie vooral gericht op de functionaliteit van de schoen. Dit biedt tot op de dag van vandaag voordeel aan de consument. Het comfort van de sneakers van New Balance overtreft die van de meeste andere sportmerken. Door het stijlvolle design, waar de ontwerpers zich later gingen richten, is de schoen zowel geschikt voor sport als om als streetwear te dragen. De vering in de zolen, zorgt voor een prettige manier van voortbewegen. Elke schoen uit de collectie lijkt wel als gegoten te zitten. Vele consumenten lopen er al jaren mee weg. Nadat het bedrijf succes kreeg met de lijn van retro sportschoenen, is het ook op de sneakertrend ingesprongen. met opvallende kleurcombinaties zijn de schoenen echt een eyecatcher in het straatbeeld van tegenwoordig.

Kleding voor training en casual outfits

Over de hele wereld staat New Balance bekend om zijn sportieve en casual doeleinden. Voetballers, runners, tennisspelers, ze kennen het merk allemaal. Niet alleen vanwege het schoeisel maar ook om de sportkleding dat het merk produceert. Van joggingbroeken tot sport-bh's, New Balance begeleidt u bij uw meest intense sportsessies. Ook in de kledinglijn heeft New Balance geleerd van het verleden. Naast de functionaliteit die zorgt voor volledige bewegingsvrijheid, is aandacht besteed aan een stijlvol ontwerp. Het team van ontwerpers houdt de praktische kant goed in de gaten wanneer er gewerkt wordt aan een uitgesproken design. Zo beperkt New Balance zich niet tot het sportveld. Met accessoires als 'bucket hats', rugzakken en 'beany' mutsen biedt het mogelijkheden om uw casual outfit te completeren. Model op model komt op de markt. Dit heeft als consequentie dat de beschikbaarheid van bepaalde kleuren of maten soms door de realiteit worden ingehaald. Helaas is dit een gegeven waar elke webshop mee te maken heeft.