• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Luxueuze en klassieke kleding, zoals overhemden en schoenen, van McGregor

McGregor, bekend van kledingstukken als de pullover en het overhemd, is een modebedrijf en onderdeel van de Doniger Fashion Group. Oorspronkelijk was het merk opgericht in 1921 te New York door de Schotse emigrant David Doniger waarbij het 'tartan'-patroon, de stof die men tevens gebruikt voor Schotse rokken, een belangrijk onderdeel van de collectie is geworden. De Doniger Fashion Group, voorheen de 'McGregor Fashion Group', is opgericht in 1993 en bezit, naast McGregor, eveneens andere kledingmerken. Het Amsterdamse bedrijf exploiteert de modewinkels van McGregor onder de naam 'Adam Menswear' en is tevens actief als confectiegroothandel. De stijl van McGregor is overwegend chic en klassiek, maar weet ook 'eigentijds' en 'casual' goed naar de collecties te vertalen.

Producten

Naast diverse kledingstukken richt het merk zich eveneens op schoenen en accessoires. De polo is vervaardigd van honderd procent katoen waarbij zich op de linkerborstzijde het merkttekentje bevindt. Het shirt heeft een slanke pasvorm en sluit zich goed aan het lichaam aan. De polo heeft een 'casual chique' en stadse uitstraling. Het overhemd is volledig gemaakt van katoen en heeft een slanke pasvorm die zich goed aan het lichaam sluit. Dit model is geschikt voor chique en zakelijke gelegenheden en heeft een stijlvolle uitstraling. De pullover is vervaardigd van katoen, polyamide en elastaan. Deze trui beschikt over een V-hals en heeft een klassieke en tijdloze uitstraling. Het model heeft een vrij rechte pasvorm en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De jas is gemaakt van katoen en polyamide en valt soepel en slank om het lichaam. Het gewatteerde en geruite dessin geeft deze jas een klassieke en chique uitstraling. De insteekzakken zijn van knopen voorzien. Het model kan gesloten worden met een rits en kan extra gesloten worden door middel van drukknopen. De schoenen zijn vervaardigd van zacht suomi leer waarbij zich aan de zijkant van het model het merklabeltje bevindt. De gestreepte zool zorgt voor een verfijnde afwerking. De schoenen hebben een chique en zakelijke uitstraling.

Maat en beschikbaarheid

Na enige tijd vervangt McGregor de 'oude' producten voor nieuwe exemplaren; hierdoor kan de situatie zich voordoen dat uw gewenste product plots niet meer beschikbaar is. Tijdens deze verandering, zoals het productieproces, kan eveneens de maat beïnvloed raken. U wordt geadviseerd om te allen tijde, alvorens aankoop, de maat en beschikbaarheid van het desbetreffende product te controleren.

Doelgroep

McGregor richt zich op volwassenen en heeft een chique en 'stadse' stijl. Het geruite patroon is een kenmerkend onderdeel van dit klassieke modebedrijf. De prijzen bevinden zich dan ook in het hogere segment. Houdt U van een klassieke stijl en betaalt U graag 'net iets meer' voor kwaliteit? Dan vormen de producten van McGregor, zoals de polo en jas, tijdloze en waardevolle items.