• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

artikelen van Lascana

(40 artikelen)

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Lascana: lingerie en badmode voor vrouwen, door vrouwen

Lascana is een Duits lingerie- en badmodemerk, dat is 2002 startte met het ontwerpen van lingerie voor een grote online-store. Inmiddels produceert het label 2,5 miljoen stuks lingerie op jaarbasis. De populariteit van de bh’s was in 2005 aanleiding voor een uitbreiding met een badmodelijn. In 2008 was in Duitsland de eerste eigen Lascana-webshop een feit. Enkele jaren later lanceerde Lascana ook voor Nederlandse – en Amerikaanse vrouwen een eigen online shop. Daarnaast wordt de fraaie ondermode, nachtmode en badmode aangeboden door diverse retailers en in diverse webshops. Dat wil overigens niet zeggen dat de aanschafmogelijkheden onbeperkt zijn: sommige modellen zijn snel uitverkocht en ze zijn niet steeds in alle maten voorhanden.

Stijlvolle perfectie

Wanneer u een badpak of bikini zoekt, in vrouwelijke, comfortabele nachtmode wil loungen of slapen, of uw lingeriecollectie aan wil vullen, dan is de kans groot dat u bij Lascana slaagt. U vindt bh’s en lingerie die de vrouwelijke vormen recht doen, opvallende details hebben en prettig dragen. Want de pasvorm en het draagcomfort staan voorop bij dit label. De periode tussen het moment waarop het eerste ontwerp getekend wordt en u een artikel van Lascana aan kunt schaffen, loopt in veel gevallen dan ook op tot wel 1,5 jaar. In die periode stelt het ontwerpteam alles in het werk om ieder klein detail dat bijdraagt aan een elegant comfort van uw toekomstige aankoop, tot in de perfectie uit te werken. Omdat dat ontwerpteam bestaat uit vrouwen, zijn daarbij niet alleen vakmanschap, maar ook eigen criteria en ervaringen bij de keuze van bad- en ondermode bepalend.

Voor ieder wat wils

Lascana heeft als motto “It’s a womens world”, en maakt die wereld mooier door vrouwen aan te moedigen haar ontwerpen te dragen. Wie dat wil, zal deze actie zeker niet als een moeite ervaren: Lascana heeft een zodanig brede- en gevarieerde collectie, dat het eerder lastig is te kiezen, dan dat er sprake is van onvoldoende keuzemogelijkheden. Het accent in de collectie ligt op de cupmaten B tot en met F, maar ook voor een fraaie kwaliteits-bh in een A- of G-cup kunt u bij dit merk terecht. In alle gevallen vindt u zowel modellen met een strakke, no-nonsense uitstraling als übervrouwelijke ondermode, compleet met ruches, kantjes en andere fijne accenten. Wanneer u geen bh zoekt, maar uw badmodecollectie uit wil breiden, dan biedt Lascana u zowel badpakken, als bikini’s en strandjurkjes. In deze collectie is er keuze uit cupmaat A tot en met F. Ook bij de badmode kunt u kiezen uit een breed aanbod in stijlen, kleuren en ontwerpen. Wanneer u de smaak van dit merk vervolgens helemaal te pakken heeft, dan zal ook de nachtmode, bestaande uit elegante satijnen pyjama’s, negligés, shortjes en topjes, u zeker ook bevallen!