Overhemden met kentkraag voor Heren

( artikelen)

Sorteren op:  

Overhemden met kentkraag voor die ultieme look

Houd jij van lekker zakelijk en dat net een beetje casual, dan zijn deze overhemden met kentkraag helemaal voor jou gemaakt. Deze overhemden met kentkraag sluiten om de stropdas heen en lekker een beetje los voor dat klein beetje casual gevoel. Bij deze overhemden is het is het niet verplicht maar altijd aangeraden om een stropdas te dragen. Nog geen juiste stropdas voor de overhemden met kentkraag die jij hebt uitgekozen, ga dan gerust even een kijkje nemen bij de stropdassen sectie van StyleLounge waar je een uitgebreid assortiment aan stropdassen kan vinden.

Een overhemd met kentkraag is ook mooi bij een gilet of als je toch een beetje casual wilt maar alsnog een flinke uitstraling wilt geven. Er is genoeg keus bij StyleLounge voor jou overhemden met kentkraag collectie. Wat dacht je van de merken als Ralph Lauren of Casamoda? Of ben je toch voor de midden klasse overhemd merken zoals Lesara en Babista? Of te wel genoeg keuze voor jou om een perfecte look en uistraling te geven op het werk of bij die mooie avond in het theater.

Aangezien maten bij overhemden met kentkraag belangrijk zijn kan je bij StyleLounge jou maat invullen en kan je gemakkelijk in jou maat de juiste overhemd zoeken. Ja precies dat is inderdaad heel makkelijk. Het is zelfs mogelijk om jou budget aan te vinken en de juiste kleur, want misschien heb je al een mooie stropdas waarbij je eigenlijk gewoon een nieuwe overhemd voor zoekt.

Heb je al gekeken bij de nette veterschoenen gedeelte van StyleLounge? Dan is dit gelijk een mooie kans om de juiste schoenen en natuurlijk die riem bij je overhemden met kentkraag te zoeken. Het is namenlijk belangrijk dat de kleuren van je schoenen en riem matchen, want dat geeft net dat beetje extra wat je zoekt in zakelijke uitstraling. Het is ook mogelijk om je hele outfit af te maken door een mooie colbert en pak uit te zoeken, want ja nu je toch bij StyleLounge bent waarom dan maar de helft kopen als je de hele set kan uitkiezen, en dat voor jou budget. Deze categorieen zijn zeer uitgebreid en geeft je net dat extraatje dat je nergens anders kan krijgen.

Zoek ook in onze horloges en ringen, want een accessoires maakt het net wat beter. Ook hier is er een brede accessoires waarbij je genoeg keus zal hebben in prijs, patroon en look.