• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Gilets voor Dames

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Helaas geen producten gevonden

Gilets

Houd jij van lekker zakelijk en dat net een beetje casual, dan zijn deze Gilets helemaal voor jou gemaakt. De gilets zijn er in verschillende soorten en maten. Met de maten filter van StyleLounge kan je gemakkelijk jou maat vinden en dan daar je keuze uit maken. Er zijn ook gilets met verschillende patronen, en dat geheel voor jou keus beschikbaar.

Een Gilet is ook mooi bij een pantalon of als je toch een beetje casual wilt maar alsnog een flinke uitstraling wilt geven. Er is genoeg keus bij StyleLounge voor jou Gilets collectie. Wat dacht je van de merken als Ralph Lauren of Casamoda? Of ben je toch voor de midden klasse overhemd merken zoals Lesara en Babista? Of te wel genoeg keuze voor jou om een perfecte look en uistraling te geven op het werk of bij die mooie avond in het theater.

Aangezien maten bij Gilets belangrijk zijn kan je bij StyleLounge jou maat invullen en kan je gemakkelijk in jou maat de juiste blouse zoeken. Ja precies dat is inderdaad heel makkelijk. Het is zelfs mogelijk om jou budget aan te vinken en de juiste kleur, want misschien heb je al een mooie mantelpakje waarbij je eigenlijk gewoon een nieuwe blouse voor zoekt.

Maak jou zakelijke look compleet

Heb je al gekeken bij de nette pumps gedeelte van StyleLounge? Dan is dit gelijk een mooie kans om de juiste schoenen en natuurlijk die riem bij je gilets te zoeken. Het is namenlijk belangrijk dat de kleuren van je schoenen en riem matchen, want dat geeft net dat beetje extra wat je zoekt in zakelijke uitstraling. Het is ook mogelijk om je hele outfit af te maken door een mooie colbert en mantelpakje uit te zoeken, want ja nu je toch bij StyleLounge bent waarom dan maar de helft kopen als je de hele set kan uitkiezen, en dat voor jou budget. Deze categorieen zijn zeer uitgebreid en geeft je net dat extraatje dat je nergens anders kan krijgen.

Zoek ook in onze horloges en ringen, want een accessoires maakt het net wat beter. Ook hier is er een brede accessoires waarbij je genoeg keus zal hebben in prijs, patroon en look. Heb je nog geen goede pantalon, rok of mantelpakje dan kan je dat ook bij StyleLounge gemakkelijk vinden en jou ultieme outfit compleet maken.