• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Vesten met driekwart mouw voor Heren

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Helaas geen producten gevonden

Vesten met driekwart mouwen voor mannen

Vesten met driekwart mouwen voor mannen zijn vesten waarin je lekker warm blijft zitten. Dit is heerlijk voor die winterdagen waar je lekker warm en netjes wilt lopen en zitten. De Vesten met driekwart mouwen lijken een klein beetje op colberts, het is misschien hetzelfde idee maar de vesten met driekwart mouw zijn natuurlijk veel warmer.

De Vesten met driekwart mouwen kan je overal dragen, wanneer je maar wilt. Sommige Vesten met driekwart mouwen zijn lekker voor op werk voor een semi formal look, maar ze zijn ook prima voor lekker thuis en voor op het gaan naar visite. Deze vest is zo lekker dat je er helemaal goed in voelt, wat je dus lekker warm houdt op werk en thuis.

Vesten met driekwart mouwen zijn ook prima te combineren met een goede spijkerbroek of toch voor een wat casual look met een goede jogging broek. Vooral een Vesten met driekwart mouw met jogging broek is lekker voor de dagen dat je thuis zit met een warme mok met een latte machiatto.

Deze vesten kunnen ook prima over een shirtje, deze shirtjes kan je ook prima vinden bij StyleLounge. Met de matenfilter bij StyleLounge kan je precies jou maat vinden tussen het rijke aanbod in het assortiment.

De wintermaanden

Aangezien je toch al aan het kijken ben in het aanbod van Vesten met driekwart mouwen, heb je al een lekkere sjaal? Een sjaal past prima bij een Vesten met driekwart mouw en maakt je nog warmer en zorgt voor een lekkere winter.

De Vesten met driekwart mouwen kunnen een sluiting hebben met rits, waardoor je het lekker kan sluiten en openen wanneer je maar wilt. Ze zijn ook verkrijgbaar in een soort business versie waarbij je lekker jezelf kan blijven als je van de colbert uitstraling houdt en als je dus lekker cosy erbij wilt zitten.

De Vesten met driekwart mouwen kan je ook prima meenemen naar werk en dan boven je blouse dragen waardoor je af en toe lekker je vest kan pakken als het toch wat kouder wordt. Want ze zijn natuurlijk ook gewoon voor op werk en de gewone dagelijkse dag.

De zomermaanden

Een Vesten met driekwart mouw is niet perse seizoensgebonden want ze zijn ook prima te dragen in de zomer op die net wat koudere avonden. Want als je lekker langs de boulevard loopt in frejus in het zuiden van frankrijk dan kan het wel eens een klein beetje frisjes worden. Gelukkig hoef je dan niet perse je jas weer aan te doen, want dat is toch weer te drastisch. Met een Vesten met driekwart mouw blijf je je lekker voelen in alle seizoenen en zijn in verschillende varianten te verkrijgen.