• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Wandel shorts voor Dames

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Helaas geen producten gevonden

Wandel shorts die je vrijer laten voelen dan ooit!

Voor de avontuurlijke vrouw die er graag op uit gaat en die niet in een strakke jeans wilt rond lopen.Ja vrouwen het is tijd... voor een broek die ons goed laat voelen tijdens een van onze outdoor activiteiten: Wandel shorts! Deze broek is gemaakt van verschillende soorten materialen en kleuren, maar het aller belangrijkste is het gevoel. Dat gevoel is prima zodra jij een van deze shorts draagt. Dat is iets wat elke vrouw zich wenst en dat kun jij krijgen.

Een stoffe wandel short zorgt voor een comfortabel gevoel en zit zeer fijnd. Je kunt dan ook kiezen uit verschillende varianten. Zo heb je een stoffe wandel short met zijzakken of juist zonder zijzakken. De zijzakken kunnen een ritssluiting hebben of juist een sluiting met knopen. Er is een zeer breed aanbod bij Stylelounge en er is voor ieder wat wils. Er zijn ook verschillende kleuren wandel shorts zoals: rood, zwart, blauw, grijs, wit, zwart en nog vele andere kleuren. Wandel shorts zijn er in de materialen katoen, stof, polyester en leer. Polyester en leer dragen meer warmte af. Een stoffe wandel short zorgt voor een luchtig gevoel en is het meest comfortabel van allemaal. Kies dus iets wat het beste bij jou past en ga der op uit. Geniet van de natuur maak leuke wandelingen en wees gezond. Deze wandel shorts gaat jou daar zeker bij helpen. Voor het totale aanbod kun je terrecht op de website van Stylelounge. Een ideale zomer broek die in meerdere variaties verkrijgbaar is. Ook kun je tijdens de warme zomer maanden slippers en sandalen dragen onder jouw wandel shorts. Hiermee kun je verschillende soorten zomerse vrouwen looks creëren!

Met wandel shorts kun je verschillende soorten vrouwen looks creëren. Een stoere vrouwen look door meer donkere kleuren te dragen en veel leer. Een casual look door lichtere kleuren te dragen en met sneakers. Of juist een zakelijke look door een overhemd er over te dragen. Het is helemaal aan jou om te kiezen en er is voor ieder wat wils. Ook het brede aanbood aan sneakers is terug te vinden op de webshop van Stylelounge. Het zelfde geldt voor de wandel shorts, die beschikbaar zijn in verschillende merken zoals: G-Star, Ralph Lauren, YOUR Turn en nog vele andere grote merken. Neem dus snel een kijkje op de webshop van Stylelounge om het totale aanbod aan wandel shorts te bekijken.