Plus size voor Dames

( artikelen)

Sorteren op:  
Actieve filter:  

Plus size

Voor vrouwen met een maatje meer, is het uitzoeken van mooie nachtmode vaak een grote uitdaging. Althans, zo wordt vaak aangenomen. Geheel onterecht. Want bij Stylelounge hebben we een mooie selectie van nachtmode voor vrouwen met een plus size.

Ook met een maatje meer wil je natuurlijk goed voor de dag komen met een leuk setje ondergoed. Zeker voor een boost van het zelfvertrouwen werkt niets zo snel al het dragen van mooie lingerie.

Plus size nachtmode

Wil je met een maatje meer slagen voor goede nachtmode? Dan helpt het, als je weet wat voor ’n lichaamsvorm je hebt. Aan de hand van je lichaamsvorm kun je namelijk een goed bijpassend setje kopen. Dat zit niet alleen beter, het staat ook beter en dat straal je vervolgens weer uit. Een win win situatie!

Heb je bijvoorbeeld een rechthoekig figuur, dan wil je misschien wel wat vormen creëren met de nachtmode die je draagt. Een leuke babydoll bijvoorbeeld, met wat meer nadruk op het decolleté. Heb je eerder een zandloperfiguur met wat vollere benen? Ook dan leg je de nadruk op het decolleté, maar kies je eerder voor een korset.

Goede onderkleding

Een goed begin is het halve werk. Met een goed setje ondergoed voel je je fijn en staat kleding altijd beter. Een goede outfit start namelijk bij een goed en passend setje ondergoed. Of je nu kiest voor een minimizer of juist een push up beha: zolang het maar goed zit, kan alles. En bij Stylelounge hebben we veel verschillende setjes voor dames met een maatje meer.

Volslanke dames die vies zijn van corrigerend ondergoed: in de laatste jaren zijn flinke stappen gezet. Heel veel corrigerend ondergoed zit nu ontzettend comfortabel en werkt echt. Je hebt ze ook in allerlei verschillende kleuren, waardoor ze goed onder verschillende jurken of andere kledingstukken passen.

Bikini plus size

Een bikini voor plus size zijn er in steeds meer kleuren en prints. Goed nieuws, omdat je met prints en kleuren veel kunt accentueren zodat de bikini vóór je werkt in plaats van tegen je. Denk maar eens aan een leuk patroontje om de nadruk op borsten en billen te leggen en weg te halen van de buik. Spelen met materiaal kan ook helpen: mesh (net stof) is een veelgebruikt materiaal bij zwempakken en bikini’s om een speels en toch afkledend effect te creëren.

Voor al je nacht- en badmode ben je, ook met een maatje meer, aan het juiste adres bij Stylelounge.nl. We hebben een ruim assortiment met plus size kleding: van shirts, blouses en tops tot lingerie en badmode. Je vindt het allemaal op Stylelounge.nl.