Wintermantels

( artikelen)

Sorteren op:  

Houd jezelf warm tijdens de met de winter mantels van Stylelounge

Voor wie zichzef wilt beschermen tegen de kou en er stijvol uit wilt zien, is een wintermantel van Stylelounge een prima keuze. Deze wintermantels zijn al jaren het fashionicoon van Nederland. Het dragen van een wintermantel wordt steeds geliefder. Dit omdat een wintermantel zeer dik is van stof en veel warmte afdraagt. Ook zijn er wintermantels van polyester, deze dragen wel minder warmte af dan de wollen winter mantels. Hierdoor zijn de wollen winter mantels vaak het populairst tijdens de winter maanden en de polyester winter mantels tijdens de zomer.

Voor iedereen die een nonchalante look wilt hebben, adviseren wij een winter mantel. Als de je een sportievere look wilt, kan zij de wintermantel combineren met een leuke felle blouse. Stylelounge heeft een breed aanbod aan blouses en zijn allemaal terug te vinden op de webshop. Een wintermantel is ook zeer aantrekkelijk, omdat je er veel kanten mee op kunt. Zo kun je kiezen uit wintermantels met ritsen of knopen. De sluitingen van de jassen verschillen heel erg. Ook is er een mogelijkheid om een lange wintermantel te dragen of een korte. Als de vrouw een korte winter mantel wilt combineren met een jurk, moet ze wel rekeningen houden dat deze jurk eronder uit kan steken. Het is dus te adviseren om een langere wintermantel te dragen, als zij een jurk draagt. Voor de mannen kan zowel kort als lang altijd stylevol zijn.

Genoeg combinaties mogelijk met de winter mantels van Stylelounge.

Stylelounge heeft vele collecties beschikbaar in haar assortiment. Vroeger had je vaak een witte of zwarte winter mantel en meer niet. Tegenwoordig zie je steeds fellere en rustigere kleuren. Zo heb je nu ook de keuze uit een geruite winter mantel of zelfs hemels blauw! Dit grote aanbod zorgt ervoor dat je heel veel keuze hebt in het creëren van een eigen style. Met uiteindelijk hetzelfde doel: een comfortabelen jas die jou beschermt tegen de koude dagen en jou warm houdt. Deze wintermantels staan net zo goed bij pantalons als ze staan bij jeans. En voor wie vaak zakelijk gekleed is, kun je altijd jouw winter mantel over je oufit aan trekken.

Onder de winter mantels staan vele soorten schoenen en hakken. Wil je een nette look kies dan voor zwarte hakken. Wil je liever iets minder zakelijk kies dan voor normale sneakers. Stylelounge heeft veel hakken en sneakers in haar assortiment.