• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Poncho's voor Heren

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Helaas geen producten gevonden

Regen proof met een poncho van Stylelounge

Nederland zal Nederland niet zijn zonder regen, maar dan ook echt heel veel regen. Om jezelf te beschermen tegen deze regen, kun je een poncho dragen! Een poncho zal jou droog houden tijdens de regen en hierdoor hoeft jij niet steeds extra droge kleding mee te nemen. Dit scheelt heel veel extra kilo’s tijdens jouw buitenactiviteiten.

Stylelounge heeft verschillende soorten poncho’s. Zo heeft de ene poncho een capuchon en de andere poncho weer niet. De poncho’s die voorzien zijn van een capuchon kunnen allemaal los worden gehaald van de poncho. Sommige poncho’s hebben een rits aan de achterkant en dient als een soort rugzak. Hierin kun jij spullen stallen die jij liever niet nat wilt hebben tijdens jouw wandeling of fietstocht. Zodra het opgehouden is met regenen, wat in Nederland zeer zeldzaam is, kun jij jouw poncho gemakkelijk opbergen in het bijbehorende tasje. Deze tas is klein en dus makkelijk mee te nemen. Je zal vast wel denken: “Hoe zit het dan als het hard gaat waaien en mijn poncho steeds omhoog waait”? Simpel, de poncho’s zijn namelijk uitgerust met knoopjes en touwtjes die jij aan jouw benen kunt vast binden. Hierdoor waait jouw poncho nooit meer omhoog. Ook het is mogelijk om jouw poncho door middel van druk knopen vast te maken aan jouw regenbroek. Het materiaal van de poncho zorgt ervoor dat jij niet nat wordt.

Voor de man heeft Stylelounge donkere kleuren, te denken aan zwart, blauw, groen en rood. Uiteraard is het mogelijk om andere kleuren te kiezen. Voor het volledige aanbod kun je terrecht op de webshop van Stylelounge. De zakken waarin de poncho’s worden opgeborgen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit betekent dat jij kunt kiezen voor een zwarte poncho en een witte opbergzak. Dat is geheel naar eigen keuze.

De regenbroeken van Stylelounge

Stylelounge heeft ook een breed aanbod aan regenbroeken. Wil jij een stoere mannenlook? Probeer dan een van de combinaties. Zo kun jij ook jouw eigen sneakers combineren met een van de regenbroeken die in vele kleuren beschikbaar zijn, of gewoon een jeans. Wil jij er trendy uitzien? Combineer dan witte sneakers onder een blauwe regenbroek. Of juist zwarte sneakers. Ook het aanbod aan sneakers is te vinden op de webshop van Stylelounge. Al onze poncho’s zijn duurzaam en gaan lang mee, mits het onderhoud ervan goed is.

Voor wie droog wilt blijven en natte kleding wilt voorkomen, is een poncho de perfecte keuze! Bezoek de webshop van Stylelounge om het totale aanbod te zien!