• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Shearling coats voor Heren

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Helaas geen producten gevonden

Houd jezelf stylevol met de Shearling coats van Stylelounge

Voor de man die er stijvol uit wilt zien, is een shearling coats van Stylelounge een prima keuze. Deze shearling coatss zijn al jaren het fashionicoon van Nederland. Het dragen van een shearling coats wordt steeds geliefder. Dit omdat een shearling coats zeer dik is van stof en veel warmte afdraagt, maar ook stylevol is in zijn dunnere formaat. Ook zijn er shearling coats van polyester, deze dragen wel minder warmte af dan de wollen trenchcoats. Hierdoor zijn de wollen trenchcoats vaak het populairst tijdens de winter maanden en de polyester trenchcoats tijdens de zomer.

Voor mannen die een nonchalante look wilt hebben, adviseren wij een winter trenchcoat. Als de je een sportievere look wilt, kan zij de shearling coats combineren met een leuke felle blouse. Stylelounge heeft een breed aanbod aan blouses en zijn allemaal terug te vinden op de webshop. Een shearling coats is ook zeer aantrekkelijk, omdat je er veel kanten mee op kunt. Zo kun je kiezen uit shearling coatss met ritsen of knopen. De sluitingen van de jassen verschillen heel erg. Ook is er een mogelijkheid om een lange shearling coats te dragen of een korte. Voor de mannen kan zowel kort als lang altijd stylevol zijn.

Genoeg combinaties mogelijk met de trenchcoats van Stylelounge.

Stylelounge heeft vele collecties beschikbaar in haar assortiment. Vroeger had je vaak een witte of zwarte winter trenchcoat en meer niet. Tegenwoordig zie je steeds fellere en rustigere kleuren. Zo heb je nu ook de keuze uit een geruite winter trenchcoat of zelfs hemels blauw! Dit grote aanbod zorgt ervoor dat je heel veel keuze hebt in het creëren van een eigen style. Met uiteindelijk hetzelfde doel: een comfortabelen jas die jou beschermt tegen de koude dagen en jou warm houdt. Deze shearling coatss staan net zo goed bij pantalons als ze staan bij jeans. En voor wie vaak zakelijk gekleed is, kun je altijd jouw winter trenchcoat over je oufit aan trekken.

Onder de shearling coats staan vele soorten schoenen en nette schoenen. Wil je liever iets minder zakelijk kies dan voor normale sneakers. Stylelounge heeft veel nette schoenen en sneakers in het assortiment.