• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Zwemstrings voor Dames

(5 artikelen)

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Zwem string voor de Brazilian look

Tegenwoordig zie je steeds vaker vrouwen met een string bikini of de zwem string. De zwem string is begonnen in Brazilië en nu over de hele wereld beroemd als de zwem broek voor vrouwen. Je wilt natuurlijk het harde werk laten zien van die maanden in de sportschool, nou gelijk heb je. Met de zwem string van StyleLounge lijkt het net of je uit Brazilië komt of te wel de ultieme zomer uitstraling. Denk er maar eens aan, je loopt uit het water en je voelt gelijk alsof je een film opname doet zo perfect zie je er dan uit. Alle mannen zullen kijken hoe jij hard hebt gewerkt om een perfecte lijn te maken, al dat harde werk komt tot een goed eind.

De zwem strings hebben verschillende kleuren en patronen van verschillende top merken. Misschien staat geel jou goed of een wat donkere kleur zoals paars of misschien wel zwart. Het is mogelijk gelijk een setje te kopen maar losse zwem string is ook mogelijk als je bijvoorbeeld 2 verschillende kleuren wilt dragen wat natuurlijk ook prima kan.

Genoeg opties in strand stijlen

Ben je toch iets meer van de gewone zwem broek, dat is ook gemakkelijk te vinden bij StyleLounge. Het is natuurlijk ook aan te raden verschillende in te slaan waardoor je elke dag een andere style kan dragen. Zo blijf je elke dag uniek en tip top eruit zien, en de best uitstraling haal je uit de zwem broek en strings van StyleLounge.

StyleLounge heeft als doel het zo gebruiksvriendelijk mogelijk de kleding, schoenen en accessoires aan te bieden van meer dan 100 webshops. Wie wilt er namelijk door 100 verschillende webshops heen om de juiste kleding stuk te vinden, inderdaad niemand. En misschien mis je dan toch nog dat kledingstuk wat je wilde door de onoverzichtelijkheid van de overige websites. Zet StyleLounge daarom in je favorieten en kijk als eerste bij StyleLounge, want hier vindt je geheid jou look wat jij zo graag zou willen hebben.