artikelen van Jack & Jones

( artikelen)

Sorteren op:  
Actieve filter:  

Eigentijdse kleding, zoals jeans en shirts, van Jack & Jones

Jack & Jones, succesvol in kledingstukken als jeans en jassen, is een bedrijf van het Deense 'Bestseller' en richt zich op de jong-volwassenen. Bestseller is opgericht in 1975 en bezit hedendaags elf verschillende merken. In 1990 toont het bedrijf een zorgvuldig gekozen en bescheiden collectie met jeugdige mannen in jonge en vurige items, gepresenteerd op de 'Oslo fashion fair'. De verwachtingen worden overtroffen en de creatie voor nieuwe mannenlijnen wordt een feit. In de jaren die volgen weet Jack & Jones zich als een van de sterkste spijkerbroekmerken op de markt te positioneren. Binnen enkele jaren worden enkele honderden winkels geopend en is het nog altijd een van Europa's meest leidende producenten omtrent mannenkleding. Hedendaags hecht het merk waarde aan het bereiken van een hoge kwaliteit omtrent expertise op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en ontwerpen.

Producten

De jeans heeft een smalle pasvorm en sluit mooi aan. Het model bestaat uit katoen, polyester en elastaan en kan op veel manieren gecombineerd worden voor een 'casual chique' uitstraling. Het shirt bestaat uit polyester en katoen, heeft een slanke tot rechte pasvorm en heeft een eigentijdse uitstraling. Het shirt komt in meerdere kleuren voor en valt gemakkelijk te combineren. De broeken bestaan uit katoen en elastaan en komen voor in meerdere kleuren. De chino heeft een verfijnde uitstraling en heeft een vrij rechte tot smalle en aansluitende pasvorm. De jassen bestaan uit katoen, nylon en polyester en hebben een vrij rechte pasvorm. Het klassieke bomberjack heeft een 'casual' uitstraling en kan op veel manieren gecombineerd worden. De boxershorts komen voor in meerdere kleurcombinaties en bestaan uit katoen en elastaan. Door de flexibiliteit bieden de boxershorts veel comfort tijdens het dragen waarbij de items goed aansluiten aan het lichaam. De schoenen variëren van sneakers tot laarzen en hebben een 'casual' tot chique uitstraling. De sneaker heeft een rubberen zool waarbij de bovenkant bestaat uit canvas en polyurethaan. Het model heeft een verfijnde uitstraling en kan op veel manieren gedragen worden.

Beschikbaarheid en maten

Wanneer U een product koopt, is het verstandig een aantal zaken alvorens aankoop te controleren. Zo kunnen bepaalde items uit de collectie verdwijnen en zullen de desbetreffende producten niet meer beschikbaar zijn. De maten willen wel eens van elkaar verschillen waardoor het advies voor U luidt de maattabel te controleren en, op basis van uw eigen lichaamsafmetingen, de juiste maat te kiezen.

Doelgroep

Jack & Jones richt zich op jong-volwassenen met een 'casual' en sportieve stijl. Het merk houdt de laatste trends goed in de gaten en weet dit sterk in de kleding toe te passen. De producten, zoals broeken en schoenen, kennen een goede prijs-kwaliteitsverhouding en passen goed bij een ieder die houdt van een eigentijdse en 'casual' stijl.