• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

De luxe kleding en accessoires van Hugo Boss

Hugo Boss is een luxueus modehuis uit Duitsland. Het is groot in luxe in het oog springende kleding, maar heeft ook de nodige accessoires in haar assortiment. Zo is de lijn parfum voor hem en haar beroemd en hebben de schoenen een plaatsje verworven in de schappen van elke denkbare schoenwinkel. Sinds de jaren negentig is het steeds gewoner voor mensen om merkkleding te kopen. Hugo Boss heeft daar zeer veel voordeel bij gehad. Daar is ook de uitbreiding van het assortiment uit voort gekomen.

Verdeling in verschillende merken

De kledingcollectie van Hugo Boss is onderverdeeld in een aantal afzonderlijke merken met ieder zijn eigen kenmerk. Boss Black is daarvan de lijn met tegelijkertijd klassieke dames- en herenkleding, zowel zakelijk als casual. Daarnaast bestaat er een Boss Selection met hoofdzakelijk klassieke kleding. Hier kiest u uw pak of meerdere pakken. Dit is tevens de duurste lijn. Als derde noemen we de Boss Orange lijn. Dit is een lijn met vrijetijdskleding, vaak in felle kleuren en met buitenissige stoffen en materialen. Sportkleding zit in de lijn Boss Green. Een lijn met onconventionele kleding is simpelweg Hugo gedoopt en voor heren van middelbare leeftijd is er een aparte kledinglijn gecreëerd, namelijk Baldessarini. Ten slotte is er een collectie overhemden met de naam Juvenis.

De karakteristieke flair van Hugo Boss

Dat het merk Hugo Boss echter niet beperkt is tot kleding, is alom bekend. Schoenen zijn namelijk ook een bekend item van Hugo Boss en op vele plaatsen te koop. Een horloge van Hugo Boss is een luxe hebbeding van hoogwaardige kwaliteit. Naast het horloge heeft het merk ook zijn eigen parfum, zowel voor mannen als voor vrouwen. En tassen ten slotte kun je ook voor een redelijke prijs aanschaffen. De gehele collectie kenmerkt zich door een wereldse, luxe flair tegen prijzen die in het middensegment liggen. De producten veranderen net als bij andere merken veelvuldig. Hierdoor kan het zijn dat de beschikbaarheid in de webshop een enkele keer niet aansluit bij de werkelijkheid. Het is echter een kleine kanttekening bij dit mooie label dat het in zich heeft de man of de vrouw volledig te kleden, en dat elke dag van de week op een andere wijze. Met een mooi pak van Hugo Boss staat u sterk tussen pakken van welk ander merk dan ook. Met een heerlijk luchtje en een luxe tas om uw schouder, maakt u steevast een goede indruk.