artikelen van Guess

( artikelen)

Sorteren op:  

Mode, parfum en jeans van Guess

Guess is een Amerikaans modelabel dat tassen, parfums en accessoires ontwerpt en produceert. Het label verwierf wereldfaam met zijn unisex stijlen Denim. Guess is ook zeer bekend door zijn beroemde campagnes met topmodellen als Claudia Schiffer, Kate Upton, Anna Nicole Smith, Gigi Hadid en Haily Baldwin. Mijlpalen in de geschiedenis van het bedrijf zijn de lancering van de Marciano collectie in 2004 en de G by Guess collectie in 2007. Het label zoomt bij die laatste in op de 'Californian style'. Met zijn avontuurlijke, jeugdige uitstraling is Guess een populaire keus als het aankomt op moderne kleding.

Sexy en catwalk glamour

Wat Guess kenmerkt is de sexy en glamoureuze stijl van haar vrouwencollectie. Al sinds de jaren tachtig is het een van de meest spraakmakende merken ter wereld. De Guess-fan wil zich graag onderscheiden en daar bieden de collecties van dit merk uit Californië alle gelegenheid toe. De items die het op de markt brengt zijn steevast supersexy. Soms neigen ze wat naar een casual stijl maar altijd met een glamoureus tintje. De catwalk is nooit ver weg. Maar Guess is niet alleen befaamd om zijn vrouwenmode, ook mannen en kinderen komen bij dit merk aan hun trekken. Guess was al lang koploper in het produceren van mannenjeans. Verder zijn de sweaters met de opvallende prints van spraakmakende teksten en vlakverdelingen graag gezien. Het zijn vaak in het oog springende designs waarop prominent het logo prijkt. De merknaam zie je terug op elke tas, zonnebril, horloge, paar sneakers of riem.

Guess: eigentijds en veelzijdig

Guess is zeer veelzijdig. Het verkoopt niet alleen moderne kleding, het heeft ook parfum, ondergoed, zwemkleding, tassen en horloges in haar assortiment. Van kop tot teen kunt u zich met items van Guess bedekken. De collectie ondergoed die daarbij gekomen is, heeft ook veel stof doen opwaaien Seductive is de naam van de beroemde parfumlijn, die geuren voor zowel mannen als vrouwen bevat. De horloges en de tassen zijn allemaal even stijlvol en ademen dezelfde Californische stijl uit als de kleding en de parfum. Door de hoge omloopsnelheid van de producten kan het zijn dat de beschikbaarheid van de tas, het horloge of de jeans van uw keuze in sommige gevallen niet aansluit bij de realiteit. Een innovatief merk als Guess verandert nu eenmaal snel omdat het de aandacht van zijn fans wil vasthouden.