• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

artikelen van Gabor

(593 artikelen)

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Schoenen, laarzen, tassen en slippers van Gabor

Gabor is een Duits bedrijf dat al sinds 1949 toonaangevend is in het ontwerpen en produceren van schoenen. Het merk combineert eigentijdsheid met een prima pasvorm en een uitstekende kwaliteit. Het merk is ook heel innovatief gebleken door de jaren heen. Zo bood het bijvoorbeeld als eerste fabrikant hakken met stalen achterflappen aan en voorgeproduceerde zolen. Gabors naam geniet wereldwijd respect als hét kwaliteitsmerk van betaalbare schoenen.

Zorg voor kwaliteit en esthetiek

Gabor gebruikt hoogwaardig suède en leer in zijn eigentijdse ontwerpen. Geen voet is hetzelfde en daarom koppelt een mooi design aan een grote mate van comfort. Het merk komt een ieder tegemoet met tussenmaten, uitneembare zooltjes, extra wijdte voor de tenen of een aangepaste schachtbreedte van laarzen. De kwaliteitscontroles zijn strikt en dragen zorg voor de perfecte kwaliteit van elke schoen die de productielijn verlaat. Daarnaast is het merk veelzijdig in haar aanbod. Van klassieke pumps tot sandalen met een strikje of extra lange veters, voor elke gelegenheid een ander paar. De patchwork suède laarzen dragen op een ongedwongen wijze mooi onder een jurkje of over uw jeans. In de zomer steelt u de show met de sandalen met plateauzolen. Alle modellen zijn betaalbaar en hun geld meer dan waard. Qua duurzaamheid vaart u blind op de Duitse punctualiteit en de lange, succesvolle historie van Gabor.

De jonge, modebewuste vrouw

Gabor maakt schoenen en tassen voor de jonge, modebewuste vrouw. Door het veelzijdige aanbod is dit niet aan leeftijd gebonden. Een deel van het succes van Gabor is te verklaren door de betaalbare prijzen. Deze zorgt voor een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Dat geldt voor de nieuwste sneakers, maar ook voor de meest klassieke pump of instappers. De tassenlijn blinkt steevast uit in trendy kleuren. Elk model heeft en praktische indeling met diverse ritsen en binnenvakjes. Opvallend is de kleine, maar zeer kleurrijke clutch met de slangenprint. Deze is gemaakt van 100% hoogwaardig PU-leer, biedt een extra schouderriem en zit qua prijs toch onder de honderd euro. De collectie van hedendaagse merken als Gabor is steeds aan verandering (vernieuwing) onderhevig. Dit heeft tot gevolg dat modellen snel worden vervangen door nieuwe ontwerpen. Het kan hierdoor voorkomen dat uw keuze uiteindelijk niet meer beschikbaar blijkt te zijn. Geen nood: zoekt u gerust verder? Door het ruime aanbod schoenen, laarzen, tassen en slippers vindt u ongetwijfeld een alternatief.