• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Met Converse sneakers zit je altijd goed

De Converse sneaker is ongetwijfeld de meest veelzijdige schoen op de planeet. De All Stars bestaan ruim een eeuw en doorstaan alle trends. De sneaker met rubberen zool in canvas is neutraal en tegelijkertijd rebels. Verrassend comfortabel en onverslijtbaar. Ze zijn de schoen die iedereen kan bekoren. Jong en oud, punk of klassiek. Een sneaker voor elke smaak en elke look. Je draagt ze tijdens het skaten, als je naar een festival gaat of gewoon naar het werk. Converse sneakers zijn altijd een goede keuze.

Van het sportveld naar de straat

Oorspronkelijk was Converse een sportmerk. Geliefd bij basketbalspelers door de hoge sluiting die de enkels beschermt. De rubberen zool stond dan weer garant voor een goede schokdemping. We noemen ze ook wel ‘Chuck Taylors’, ‘All Stars’ of ‘Cons’. Chuck Taylor is een legendarische Amerikaanse basketbalspeler die aan de slag ging bij Converse. Atleten droegen de schoenen tijdens de Olympische spelen en Amerikaanse soldaten droegen ze tijdens hun trainingen. Het iconische ontwerp is eigenlijk weinig veranderd doorheen de jaren. Authentiek en tegelijkertijd vernieuwend. In 2003 nam Nike het roer over. Dankzij Nike hebben we nu nóg meer keuze. Converse sneakers zijn er vandaag ook in soepel leer en in glanzende stoffen. Daarnaast zijn er nu ook tal van variaties op het gekende model met de sympathieke ronde top.

De schoenen voor elke gelegenheid

Wie Converse sneakers draagt lijkt de eeuwige jeugd te hebben. Dankzij hun jonge en frisse uitstraling passen ze bij elke leeftijd en levensstijl. Daarnaast zijn ze ook nog eens unisex. Converse biedt een waaier aan mogelijkheden voor iedereen. Het is dan ook erg moeilijk om te kiezen uit het ruime aanbod schoenen. De variatie aan kleuren en motieven is eindeloos. Speels, ingetogen, of als het iets stoerder mag, er is een uitgebreide keuze voor iedereen.

Voor elk wat wils

Het aanbod op deze website is zorgvuldig samengesteld en wordt regelmatig aangevuld. De producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het kan zijn dat een product niet meer beschikbaar is in een bepaalde kleur of in uw maat. Er worden echter dagelijks nieuwe producten aan het aanbod toegevoegd. Bij Converse vindt u zeker en vast uw uniek exemplaar.