artikelen van Clarks

( artikelen)

Sorteren op:  

Comfortabele schoenen, zoals laarzen en sandalen, van Clarks

Clarks, bekend van schoenen als laarzen en sandalen, is Brits bedrijf en bijna tweehonderd jaar geleden opgericht door Cyrus en James Clark. In 1825 besloten twee broers een slipper te maken van schapenvacht. In die tijd was dat ongekend en een ware combinatie van innovatie en vakmanschap. Hoewel elk paar schoenen begint met handwerk, weten de geavanceerde technieken en hedendaagse materialen uitstekend te helpen de schoenen perfect op maat te maken. Leonardo Da Vinci wist de menselijke voet te beschrijven als 'een kunstzinnig meesterwerk van techniek'. Met deze quote in gedachte besloot Clarks de voet beter te bestuderen. De manier waarop een voet zich bewoog, is uitvoerig geobserveerd. Het merk deed talloze onderzoeken om 'voeten gelukkig te maken' en heeft zich zodoende gericht op allerlei pasvormen: van klein tot groot en zelfs tot breed.

Producten

De sandalen zijn gemaakt van leer en hebben een zool van rubber. De buitenkant bestaat uit nubuck en de hakhoogte bedraagt zeven centimeter. De gedraaide bandjes over de voet zorgen voor een decoratief accent. Het 'Cushion Plus' voetbed zorgt voor een comfortabel gevoel. De sandalen hebben een zomerse en 'casual chique' uitstraling. De slippers zijn vervaardigd uit leer en hebben een suède voering. Het voetbed voelt hierdoor comfortabel aan waarbij de zool een hakhoogte van drie centimeter heeft. Deze modellen kunnen met een gesp gesloten worden. De slippers hebben een zomerse en 'casual' uitstraling. De laarzen zijn gemaakt van leer en suède waarbij de voering gemaakt is van synthetisch materiaal. De hakhoogte bedraagt zeven centimeter waarbij de neus een ronde vorm heeft. Het voetbed is voorzien van een 'Cushion Plus'-technologie en zorgt voor een comfortabel gevoel. De laarzen hebben een 'casual chique' uitstraling. Naast het schoeisel richt het merk zich tevens op tassen. De tassen zijn gemaakt van leer waarbij de voering is vervaardigd uit textiel. Het model kan zich sluiten door middel van een magneet. De band van de tas kan zich, naar wens, verlengen. De binnenzijde is voorzien van een vakje met ritssluiting.

Maat en beschikbaarheid

Clarks is zeer innovatief en probeert nog iedere dag de producten te verbeteren. Dit 'proces' kan invloed uitoefenen op de maat waardoor het verstandig is te allen tijde de bijbehorende maattabel te door te nemen. Tevens kunnen producten verdwijnen uit de collectie wanneer deze door nieuwe exemplaren vervangen worden. Het wordt U aangeraden om, alvorens aankoop, zowel de maat als beschikbaarheid te controleren.

Doelgroep

Clarks richt zich op volwassenen en kan, door middel van een grote collectie, aan een ieders wens en stijl voldoen. De producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Of U nu de voorkeur heeft voor slippers of tassen, bij Clarks betaalt U een goede prijs voor comfort en innovatie.