artikelen van Buffalo

( artikelen)

Sorteren op:  
Actieve filter:  
  1. 1
 

Modieuze en comfortabele schoenen, zoals sneakers en hakken, van Buffalo

Buffalo, van origine een verkoper van cowboylaarzen, is een bedrijf dat zich focust op schoenen, zoals sneakers en hakken, en opgericht in 1979 onder de naam 'Buffalo Boots GmbH'. In de zeventiger en tachtiger jaren waren cowboylaarzen het meest populaire schoeisel. Jaren later werd de eerste sportschoen ontwikkeld en uitgebracht in twintig verschillende kleurcombinaties. Dit product bleek buitengewoon succesvol en de verkoop door geheel Duitsland nam toe. In 1984 wist het bedrijf zich succesvol uit te breiden tot een internationale expansie waarbij de producten in Engeland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en Australië groots verkocht werden. Sinds de internationale verkoop werd Buffalo een bekend schoenenmerk in de modewereld voor jongeren. In 1995 ontwikkelde het bedrijf een sportschoen met een 'platform zool'; dit was uniek. Sinds het moment dat bekende types als Madonna en The Spice Girls deze excentrieke schoenen gingen dragen, is het één van Europa's bekendste merken geworden.

Producten

De sneakers zijn gemaakt van synthetisch materiaal met een zoolhoogte van 2 centimeter. Het voetbed is zacht en geeft een comfortabel gevoel. De sneakers hebben een 'casual chique' uitstraling waarbij het merk zichtbaar is aan de bovenkant. De sandalen zijn gemaakt van synthetisch materiaal met een leren binnenkant. De zool heeft een hoogte van 3 centimeter waarbij het voetbed comfortabel aanvoelt. De sandalen hebben een 'casual' uitstraling en voelen luchtig aan tijdens warme zomerdagen. De slippers zijn gemaakt van kunststof en hebben een rubberen zool met een riempje voor stabiliteit rond de voeten. De slippers hebben een 'metallic' uiterlijk en een 'casual' en zomerse uitstraling en lenen zich perfect voor de zomer. De hakken zijn vervaardigd met hoogwaardig leer waarbij de zolen uit een zacht en synthetisch materiaal bestaan voor een comfortabel gevoel. De hakhoogte bedraagt 11 centimeter. Dit type schoen leent zich uitstekend voor chique gelegenheden, maar kan eveneens 'casual' gedragen worden voor een stijlvolle uitstraling. De tassen zijn gemaakt van suède en leer en bezitten het logo aan de voorkant. De sluiting zorgt voor een bescherming van de mogelijke inhoud. De tassen zijn smal van formaat en hebben een 'casual' tot chique uitstraling.

Maat en beschikbaarheid

De collectie van Buffalo weet zich met enige regelmaat te vernieuwen waardoor het moment zich voor kan doen dat bepaalde producten ineens niet meer beschikbaar zijn. Het productieproces kan tevens invloed op de maat hebben waardoor U geadviseerd wordt te allen tijde de maatwijzer en beschikbaarheid te controleren, alvorens aankoop, om teleurstellingen te voorkomen.

Doelgroep

Buffalo richt zich op modieuze, van klassiek tot extravagant, en eigentijdse volwassenen. Het merk heeft een breed inzetbaar karakter door een grote diversiteit aan stijlen, van modern tot klassiek en van 'casual' tot chic. De schoenen bezitten een goede prijs-kwaliteitverhouding; goed voor de portemonnee; nog fijner voor de voeten.