• Kleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Paraplu's

Sorteren op:
Maat
Kleur
Merk
Prijs

Helaas geen producten gevonden

Paraplu als mode item voor iedereen

Paraplu’s zijn er in veel verschillende groottes en vormen. Zo kan je een normale paraplu met misschien wel een gekke print erop, of je kan gewoon voor een normale met gewoon een bepaalde kleur erop. De handsvat is ook zeker belangrijk, want hoe wil je het vast houden of wat vind jij het fijnst. Zo heb je de boog en de stengel en verder is er niet veel andere keuze. Maar er is wel zeker veel verschillende variaties in deze handsvaten. Zo heb je de net wat dikkere die afloopt. Of de geribbelde en gladde variaties. De boog heeft gladde variaties, met hout en plastic. Ze hebben ook ribbeltjes en dikkere uitvoeringen dat afloopt. Ook is er nog de kraaien poot zoals het wordt genoemd. Of te wel er is genoeg keuze voor iedereen die een paraplu nodig heeft.

Zakelijke paraplu’s

Er zijn ook zakelijke paraplu’s op StyleLounge, deze zijn voornamelijk met hout afgewerkt en met een strakke kleur. Het staat natuurlijk wat netter als je zo’n paraplu hebt en naar een klant of partner moet. Ook worden de paraplu’s van Senz als zakelijke paraplu gezien. Deze zijn zeker handig om te kopen wanneer er echt een flinke wind op komst is. De paraplu’s van Senz zijn ook vol aanwezig bij StyleLounge en geeft jou genoeg keuze om de ideale paraplu te vinden die bij jou past, maar ook bij het weer past. Niemand wordt namelijk blij van een paraplu die omklapt door de wind, zo sta je namelijk ook een beetje voor paal. Bij StyleLounge kan je de paraplu vinden die hier doorheen kan en er voor zorgt dat je droog op je werk of elders komt.

Groot aanbod bij StyleLounge

Iedereen kan prima een paraplu vinden die bij zich past en daardoor de juiste combi’s kan maken. Ook paraplu’s kunnen gecombineerd worden met verschillende kledingstukken. Zo heb je de paraplu’s die bij je jas past, maar ook als accessoires bij je past. Heb je nog geen jas? Kijk dan nog even in de jassen categorie, en nu voornamelijk bij de winterjassen. Het is ook mogelijk je jeans of sneakers te kopen bij StyleLounge en dan met de juiste maat. Met de handige matenfilter kan je jou maat gemakkelijk vinden en dan zoek je ook nog eens in alleen jou maat waardoor je zeker weet dat jou maat aanwezig is. Simpeler kan bijna niet.